Privé wellness

3 uren Privé Wellness € 175 / 2 pers.
4 uren Privé Wellness € 225 / 2 pers.
€45 per extra persoon
Geen vaste uren, gelieve te bellen om te reserveren.
Het badlinnen huren is inbegrepen
Badhanddoek, handdoek, badjas en slippers: €5

SAUNA
Een sessie zorgt voor een verbeterde bloeddoorstroming en zorgt dat de afvalstoffen sneller uit uw lichaam verwijderd worden. Regelmatig saunagebruik zorgt voor uw immuunsysteem zodat u minder vatbaar bent voor kwaaltjes zoals griep en verkoudheden.

INFRAROOD
Infraroodstraling is bijzonder geschikt tegen spier- en gewrichtspijnen, en dit voor alle leeftijden. Tip: Drink voldoende water voor en na elke sessie in de wellness.

HAMMAN of STOOMBAD
Stoombad is ideaal voor ademhalingsproblemen, heeft u last van droge prikkelhoest of luchtwegproblemen, dan doet u er goed aan vochtige lucht in te ademen in onze hamman.

ALLE FACILITEITEN
Belevingsdouche / Finse sauna / Hamman / Infrarood sauna / Binnen en buitenzwembad met jetstream, het hele jaar verwarmd, 29°/ Aquagrot / Jacuzzi / Wiegelbed sway en sunlight, boost onder een elegant zonneveld / minibar / zitruimte met flatscreen / aquarium / Zonneterras met relaxzetels waar je kunt dagdromen en genieten van de zon / Massage / Gelaatsverzorging / manicure / Pedicure

Halotherapie (ZOUTGROT)

Halotherapie is een volledig natuurlijke en medicamentvrije behandelingsmethode voor de luchtwegen en huid, geschikt voor jong en oud. Wat is een zoutkamer? In een zoutkamer heerst een uniek geneeskrachtig microklimaat. De muren , plafond en vloer zijn bekleed met minerale zoutstenen en zoutkorrels uit de Himalaya. Bovendien wordt er tijdens je sessie in de zoutkamer ook medicinaal zout verneveld.
Voordelen van Halotherapie:
1. Ontstekingen in je huid nemen af waardoor de huid kalmeert en bete kan herstellen bij bv eczeem of psoriasis.
2. Het slijmvlies herstelt sneller waardoor je neus en keelholtevrijer worden en je makkelijker kan ademhalen. Het verminderd snurken, hoesten, kortademigheid en verstopte neus.
3. Zouttherapie heeft een positieve invloed op je weerstand, je nachtrust, je vitaliteit en sportprestaties.
4. Je rokershoest verminderd waardoor stoppen met roken een pak gemakkelijke wordt.

Een sessie duurt 55 min en kost €12,5/pp. Het is de bedoeling dat je helemaal tot rust komt, lees een boek en geniet van de ontspannende muziek. U zit met maximaal 8 personen in de zoutgrot.

ANDULATIETHERAPIE

Deze massagemethode veroorzaakt laag frequente trillingen die zorgen voor een onmiddellijk effect op de huid, cellen, organen en zenuwbanen. De doorbloeding van het lichaam wordt gestimuleerd tot in de kleinste haarvaatjes en dit is goed voor het spierweefsel.
De andulatietherapie duur 30 minuten en kost €12,5/pp.
Wordt gebruikt voor
-Rugklachten
-Migraine
-Spierkrampen
-Reuma en artrose
-Slaapstoornissen
-spijsverteringsklachten

HUISREGELS

U kan de Wellness bezoeken tijdens openbare sessies of privésessies. Bekijk de brochure voor de openingstijden en details.

SPA Kleding

Slippers en handdoeken liggen voor u klaar, een badjas kan u huren voor 5€ p/p. Bij aanvang in het wellness complex is het verplicht om te douchen. Verplicht gebruik van de handdoeken in de sauna, op de zetels en stoelen, en dit om hygiënische redenen. Het dragen van slippers is zowel binnen als buiten verplicht. Er zijn ook haardrogers en spiegels voorzien om u op te frissen. Kleding en juwelen kunt u opbergen in een kast met sleutel. We zijn niet verantwoordelijk voor verlies en beschadiging van uw persoonlijke spulletjes.

Sfeer

Privacy en persoonlijk contact vinden wij uiterst belangrijk. Het is verboden te roken in het wellness complex. Gelieve de rust van onze buren en andere klanten in het hotel te respecteren. Bij aankomst krijgt u een rondleiding over het gebruik van de faciliteiten. Monte Cristo volgt strikt de richtlijnen van Vlarem II wetgeving en het Ministerie van Volksgezondheid. Instellingen aan de apparaten mogen niet gewijzigd worden. Het is verboden producten toe te voegen aan eender welk onderdeel, nv. Jacuzzi, zwembad…. Duiken in het zwembad is verboden. Er mogen geen verboden middelen binnen in ons complex. Wanneer er schade wordt toegebracht bent u verplicht de schade te vergoeden. Iedereen betreedt de wellness op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.

Drank en hapjes

Het is niet toegelaten eigen drank en hapjes te verbruiken. U kunt hapjes bestellen via de telefoon. Flessen wijn, cava, champagne en frisdranken vindt u in de koeling van de Wellness. Het is verboden om drank en voedsel te verbruiken in de sauna, infrarood jacuzzi en zwembad. Er worden geen grote tassen toegelaten. Wij wensen u een aangenaam verblijf in ons privé wellness complex.

Goed voor lichaam en geest